ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.

Από το 1984 στο Χαϊδάρι επί της οδού Κορυτσάς 5, ο Δρούτσας Φίλιππος ανοίγει το πρώτο του κατάστημα και δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο χρωμάτων, δομικών υλικών, βιομηχανικών εργαλείων, σιδηρικών, υδραυλικών, ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών, μονωτικών, διακοσμητικών υλικών, ειδών οικιακής χρήσης, χαρτικών και απορρυπαντικών.

Με το πέρασμα του χρόνου, τη συνέχεια της εταιρείας την αναλαμβάνει ο Ευστάθιος Δρούτσας με επέκταση δραστηριότητας & στο χονδρικό εμποριο, μετονομάζοντας την εταιρεία σε Δρούτσας Εφοδιαστική Ο.Ε.

Η εταιρεία με 34 χρόνια εμπειρία ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της επεκτείνει σταδιακά την δραστηριότητα της στο χώρο των χρωμάτων και των εργαλείων. Με υπευθυνότητα και εγγυημένη ποιότητα εξυπηρετεί του πελάτες της αποτελεσματικά και με ταχύτητα.

Απευθύνεται στον ερασιτέχνη αλλά και στον επαγγελματία προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων όσον αφορά στο χρώμα και στα εργαλεία με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές καθώς και με προσιτές τιμές.

Τέλος, με επίκεντρο την κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή επενδύουμε στην εξειδίκευση προκειμένου να σας δώσουμε διακοσμητικές προτάσεις για την διαμόρφωση του χώρου σας αλλά και συμβουλές για την αγορά των σωστών και κατάλληλων προϊόντων.

Ρωτήστε μας ό,τι θέλετε
215 215 1686
 

Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η.:002254601000

ΑΦΜ: 082577448