3 Εύκολοι Και Γρήγοροι Τρόποι Για Να Ανανεώσετε Την Κουζίνα Σας

Θέλετε να ανανεώσετε την κουζίνα σας; Μη βιαστείτε να ξηλώσετε τα πάντα!

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί όλοι καταλήγουν στην κουζίνα στα πάρτυ; Μα επειδή η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού! Δεν είναι μόνο ένας πρακτικός χώρος που εξυπηρετεί την καθημερινή ζωή της οικογένειας (συμπεριλαμβάνονται: διάβασμα για τα παιδιά, χαοτικά πρωινά και μαγειρέματα του Σαββατοκύριακου), είναι επίσης ένας χώρος που θέλουμε να δείχνει ωραίος, ειδικά σε κοινωνικές εκδηλώσεις και καλέσματα. Περνάμε τόσο χρόνο στην κουζίνα, που δικαιωματικά της αξίζει λίγη αγάπη και φροντίδα.

Αισθάνεστε λοιπόν ότι είναι καιρός για μια ανακαίνιση στην κουζίνα; Μη βιαστείτε να ξηλώσετε τα πάντα! Δοκιμάστε μερικούς εύκολους τρόπους ανανέωσης με χρώμα.

4 Quick Fixes to Update Your Kitchen 5

1. Ντουλάπια για φίλημα

Δυσκολία: Μέτρια

Χρόνος: ένα Σαββατοκύριακο

Αν τα ντουλάπια σας μοιάζουν σαν να βγήκαν από ταινία τρόμου για κουζίνες, μη φοβάστε! Ένα φρεσκάρισμα των ντουλαπιών με χρώμα θα αλλάξει άμεσα την κουζίνα σας και θα την κάνει να δείχνει πιο σύγχρονη και άνετη. Επιλέξτε καθαρό λευκό για ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα, ή ένα απαλό ουδέτερο χρώμα ή και παστέλ αποχρώσεις για μια κουζίνα γλυκειά και οικεία, με πιο παραδοσιακό στυλ.

Αν τα ντουλάπια σας έχουν τζάμι, βάψτε το εσωτερικό τους σε ένα διαφορετικό χρώμα από το εξωτερικό τους, και τραβήξτε όλα τα βλέματα – αυτό θα σας παρακινήσει να κρατάτε τακτοποιημένα και τα πράγματα που φυλάτε μέσα!

Δείτε πώς να βάψετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας εδώ.

2. Χρωματιστές καρέκλες!

Δυσκολία: Ευκολότερο από ότι δείχνει

Χρόνος: Μία ημέρα

Αν οραματίζεστε τον ιδανικό χώρο όπου θα τρώτε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας, τότε με λίγο χρώμα μπορείτε να ανανεώσετε τις καρέκλες της κουζίνας για να δείξουν σαν καινούργιες. Τα χρωματιστά πόδια στις καρέκλες θα φέρουν έναν παιχνιδιάρικο αέρα στην κουζίνα σας, ειδικά αν έχετε ενιαία κουζίνα με σαλόνι ή τραπεζαρία. Δείτε στο βίντεο πώς μπορείτε να φτιάξετε τις χρωματιστές καρέκλες. Χρησιμοποιήστε οικολογική ριπολίνη νερού Aquachrom Eco και ολοκληρώστε τη διακόσμησή σας και ένα απαλό χαλί κάτω από τις καρέκλες.

4 Quick Fixes to Update Your Kitchen 1

3. Σκάλα-βοηθός

Δυσκολία: Πανεύκολο

Χρόνος: Λίγες ώρες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *